Region

Svet

Nataša Bekvalac u gej klubu sa Ivicom Dragutinovićem

Posle nastupa za pravoslavnu Novu godinu koji je imala u beogradskom klubu "Magacin" Nataša Beklvalac doživela je peh kada joj je "pauk" zbog nepropisnog parkiranja odneo auto.

Nataša Bekvalac u gej klubu sa Ivicom Dragutinovićem



Vlasnik kluba fudbaler Ivica Dragutinović ponudio se da je odveze do željenog kluba i kao pravi prijatelj dopratio je unutra. Kada je shvatio o kakvom se klubu radi, okrenuo se i izašao.

"Kada je izašla pred "Magacin“ i videla da joj nema automobila, shvatila je da se nepropisno parkirala. U tom trenutku, iz kluba je izašao Drago, koji ju je pitao u čemu je problem, a nakon što mu je objasnila, džentlmenski se ponudio da preveze nju i njene prijatelje. Da li mu je rekla kuda idu ili ne, ne znam, ali kada su došli, po njegovom licu videlo se da je šokiran" - rekao je izvor i dodao:

"Delovalo je kao da se pokajao što je došao, iako nije imao prilike da vidi neku senzaciju ili nešto što je nesvakidašnje. Vrlo kratko se zadržao, nije ni poručio piće, i posle desetak minuta pozdravio se sa svima i otišao, a Nata je ostala da se zabavlja" - rekao je naš izvor i dodao da je novosadska lepotica ostala do jutra.

"Nataša je sa svojim društvom ludovala do ranih jutarnjih sati. Otišla je tek oko šest. Njoj ovo nije prvi put da se nađe u ovakvim klubovima jer i sama ima prijatelje koji su tamo česti gosti. Njoj je, za razliku od Ivice, provod na takvom mestu normalan" - zaključio je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>