Region

Svet

Saša Kovačević: Milica Todorović je pravi biser (Video)

Kada je napisao baladu "Kako posle nas", Saša Kovačević nije verovao da će ta pesma izazvati tolike emocije kod publike i njegovih kolega, zato u intervjuu kaže da će od sada pisati samo vesele pesme.

Saša Kovačević: Milica Todorović je pravi biser (Video)



"Nedavno me je zvao jedan kolega i rekao da je pet puta za veče pevao "Kako posle nas". Ali, kako počne da je peva, tako se seti bivše devojke i suze mu krenu niz lice. Dok sam pisao pesmu nisam ni sanjao da će publika i kolege tako reagovati. I milo mi je, i krivo. Milo mi je, što znači da ih pesma dira u srca, a krivo jer ne volim da rastužujem ljude" - izjavio je Saša i dodao da je jako emotivan, ali da retko plače:

"Samo fali da i ja plačem! Nisam momak koji plače i ne znam kako bi publika reagovala na moje suze. Ne plačem javno, ali imam i ja neke svoje, emotivne momente kada mi se osećanja uzburkaju dok stvaram pesme. Plačem kad niko ne vidi! Šalim se, retko kad zaplačem, niti imam razloga za suze."

Iako su ga povezivali sa mnogim devojkama, Saša kaže da je slobodan:  "Sve te priče o mojim navodnim vezama podnosim u zavisnosti od trenutnog raspoloženja i emotivnog statusa. Ako sam zauzet, to može da smeta mojoj partnerki i eto meni ni krivom, ni dužnom problema. Nekada se tim pričama smejem, nekad me smaraju, nekad se pravim da ih nisam ni čuo. Ako potraju mesec-dva, postanu dosadne."

Kada je njegov brat Rade započeo emotivnu vezu sa pevačicom Milicom Todorović njihov otac nije bio oduševljen, ali Saša kaže da je Milica pavi biser i da je brzo osvojila sipatije roditelja:

"Nije mu bilo pravo kad je čuo da mu je snajka pevačica. Nije imao pojma šta Milica peva, ali osvojila ga je kad je upoznao i shvatio koliko se razlikuje od ostalih pevačica. Ona je izuzetna, pravi je biser. Pravo je čudo naići na devojku koja je toliko zabavna, duhovota, uspešna, a opet je ostala ista i neiskvarena. Mica je pravi biser" - zaključio je Saša.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>