Region

Svet

Jovana Nikolić priredila iznenađenje, Vladimir Stojković u provodu bez Bojane!

Ljubitelji dobrog noćnog provoda dobili su  još jedan ekskluzivan noćni klub “The Box” u srcu Beograda,  gde će u narednom periodu moći  da uživaju u dobroj zabavi i vrhunskoj atmosferi do ranih jutarnjih časova.

Jovana Nikolić priredila iznenađenje, Vladimir Stojković u provodu bez Bojane!





Nakon zagrevanja u “Disko Petlu” uz house i r’n'b zvuke za koje je bio zadužen Di-džej Tom Gepard, izvanredno raspoloženi gosti su se preselili u prelep prostor kluba, gde se zabava uz koktele nastavila do ranih jutarnjih časova.

Za atmosferu na dočeku pravoslavne Nove godine bio je zaduzen "No Comment" bend koji je odličnim repertoarom  posetioce ovog prestižnog mesta za provod ‘ostavio bez teksta’, dok je dan kasnije, za provod beogradskih klabera bio zadužen Oliver Stojiljković i ‘Muzička Mašinerija”.



Veliki broj poznatih ličnosti i ovog vikenda za odabrao je “The Box” klub, pa su se do zore  provodili Goran Karić sa suprugom Ivanom u društvu proslavljenog fudbalskog asa Dragana Stojkovića Piksija i njegove supruge Snežane,  kao i portparolke DS-a Jelene Trivan, potom Tijana Dapčević , ministar Oliver Dulić, Danijel Pavlović, manekeni Vlada Cvetković i Maja Malnar, Aleksandra Mastelica sa verenikom, glumica Nina Janković sa dečkom Matijom, golman Vladimir Stojković, koji je u klub došao bez svoje supruge Bojane.



Ponesena odličnom zabavom, na opšte iznenađenje prisutnih gostiju pevačica Jovana Nikolić  je otpevala svoj hit “Moli”, i atmosferu dovela do usijanja.



Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>