Region

Svet

Kaja Ostojić: Vito me inspiriše u svemu, pa i u seksu

Katarina Ostojić Kaja pamtiće 2011. godinu po dosta lepih stvari koje su joj se dogodile. Pored brojnih nastupa koje je imala, Kaja se preselila iz Beograda u Novi Sada i započela vezu sa svetskim muzičarem Džunior Džekom sa kojim uživa. Kako sama kaže u Novoj godini isključivo želi da se posveti inostranoj karijeri.

Kaja Ostojić: Vito me inspiriše u svemu, pa i u seksu



"Na insistiranje mog dečka, koji smatra da talenat trošim pevajući neki miks popa i folk muzike, pristala sam da uradimo pesmu na engleskom jeziku. Očekujem da ću do kraja meseca publici moći da prezentujem nešto potpuno drugačije, nešto što su imali prilike da slušaju na inostranim TV stanicama, ali ne u Srbiji. A pošto je Vito priznat u poslu kojim se bavi, ne sumnjam da će na njegov producentski poduhvat inostrane izdavačke kuće reagovati vrlo pozitivno" - kaže Kaja i dodaje da još uvek ne razmišlja o braku sa Džunior Džekom:

"Polako, ljudi, samo što sam se razvela (smeh)! Kao i uvek, mene u životu vodi srce, a ne razum. Ako se jednog jutra probudim i poželim da mu budem obećana do kraja života, ja ću to i učiniti. Još je rano. Ima vremena za brak, još nisam ušla ni u tridesetu (smeh)..."

Iako ne planira još uvek da se uda po treći put, Kaja misli da je Džunior "onaj pravi":

"Provodimo dosta vremena zajedno na putovanjima, kao i u njegovom domu u Belgiji. To su trenuci kada shvatite koliko vam neko odgovara ili ne. On je divan i glupo je da pričam o tome, ali o svemu mogu da vam posvedoče moji prijatelji koji su ga upoznali" - izjavila je Kaja i dodala da je njen izabranik inspiriše u svemu, pa i u seksu:

" Vito mi u svemu odgovara, pa tako i u seksu. On je sjajan muškarac u svakom smislu te reči."

Kaja i Džunior provode mnogo vremena zajedno, ali pevačica još uvek ne zna kada će se preseliti kod njega:

"To me i on svakodnevno pita (smeh)... Ne mogu još o tome da razmišljam, prvenstveno zbog Nikoline, jer ne želim da često menja školu, a i nisam sigurna kako bi se preseljenje u inostranstvo odrazilo na nju. Videćemo!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>