Region

Svet

Bojana Jovanovski imala saobraćajku u Sidneju

Srpska teniserka Bojana Jovanovski doživela je danas saobraćajnu nesreću u Sidneju, ali je na sreću ostala nepovređena, prenose lokalni mediji.

Bojana Jovanovski imala saobraćajku u Sidneju



Prema prvim informacijama na zvanično vozilo turnira, u kojem su se nalazili Jovanovski, njen trener i komentator lokalnog "Kanala 7" Alan Stoun, naleteo je automobil koji je prošao kroz crveno svetlo, za čijim volanom je bio jedan 64. godišnji Australijanac.

On je prvobitno ostao zaglavljen u automobilu, ali brzom intervencijom policije i hitne pomoći prebačen je u bolnicu i nije životno ugrožen.

Stoun je izjavio da se Bojana uplašila, ali da je dobro.

"Udarac je bio veoma jak i glasan. Ja sam sedeo na mestu suvozača i video sam automobil koji ide prema nama, dok je Bojana pozadi pričala sa trenerom. Prebledela je, šokirala se i prilično uplašila, ali na sreću svi smo dobro", rekao je Stoun, koji je uprkos svemu na vreme stigao da komentariše mečeve.

Direktor turnira Kreg Votson istakao je da mu je žao zbog incidenta i dodao da je najvažnije da nema povređenih.

"Odmah posle nesreće Bojani je ponuđena pomoć, ali na sreću nije bilo potrebe za time", rekao je Votson.

Bojana Jovanovski nije uspela da izbori plasman u glavni žreb turnira u Sidneju jer je izgubila u trećem kolu kvalifikacija, ali je u najvećem australijskom gradu ostala da trenira do polaska za Melburn, gde u ponedeljak počinje Australijan open.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>