Region

Svet

Danijeli Vranić preti pet godina zatvora?!

Protiv pevačice Danijele Vranić juče je podignuta optužnica u Prvom opštinskom sudu u Beogradu zbog sprečavanja službenog lica u obavljanju dužnosti. Ukoliko sud odluči da je Vranićeva kriva, pevačicu čeka zatvorska kazna do pet godina!

Danijeli Vranić preti pet godina zatvora?!



"Ako je Danijela pocepala uniformu policajcu na dužnosti, po zakonu joj sleduje zatvorska kazna u trajanju od šest meseci do pet godina", rekao je advokat Nebojša Perović, i istakao da sa konkretnim slučajem nije dobro upoznat da bi preciznije mogao da govori o tome jer zakon za ovo delo propisuje nekoliko različitih kazni shodno onome što se okrivljenom stavlja na teret.

Već početkom godine Danijela će pred sudijom odgovarati što je 18. septembra pod dejstvom alkohola napala policajca i navodno mu pocepala uniformu prilikom saobraćajne kontrole. Istragom koja je prethodila podizanju optužnice sud je utvrdio da postoje elementi zbog kojih Danijeli mora da se sudi. Pevačica se prilikom saslušanja kod istražnog sudije 20. decembra izjasnila da nije kriva i da su policajci bili agresivni prema njoj nakon što su je zaustavili zbog brze vožnje.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>