Region

Svet

Indira Radić povlači pesmu na francuskom?! (Video)

Posle niza kritika i ismejavanja pesme koju je Indira Radič otpevala na nazovi francuskom jeziku, direktor Grand produkcije Saša Popović razmišlja o tome da ceo novi pevačicin album povuče iz prodaje, kako bi se štampalo novo izdanje bez pomenute pesme "Maria".

Indira Radić povlači pesmu na francuskom?! (Video)



Iako se Indira pravdala da to nije finalna verzija pesme, ipak već je bilo kasno. Pema "Maria", postigla je 250.000 pregleda za samo tri dana, a mi mislimo da je na pomolu još jedan hit.

"Indirin album nisam preslušao, osim nekoliko pesama. Kad je pesma „Marija“ izašla, najpre sam bio šokiran, a onda i zbunjen, hteo sam da povučem celo izdanje. Ali u međuvremenu se digla velika prašina zbog Indirine interpretacije, pa je pežorativni momenat zamenio simpatičan odnos prema pesmi. Mislim da će ta numera postati najveći hit, jer je vesela i zabavna i izaziva osmeh na licu" - izjavio je Saša Popović.

"Una noda rivijer, nada karala se, on se prepo tebe, laton se tarate. Avon si proždrnuo, ton regard fin deža, tvota pansa dpa, e ža na svi turija" - reči su teksta koji Indira peva, ali koje ne postoje ni u jednom rečniku.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>