Region

Svet

Tijana Dapčević i Tamara Todevska se posvadjale pred kamerama

Tijana Dapčević nedavno je boravila u rodnom Skoplju u poseti roditeljima i mlađoj sestri Tamari, ne sluteći da će se porodična poseta pretvoriti u obračun sa sestrom i to pred TV kamerama.

Tijana Dapčević i Tamara Todevska se posvadjale pred kamerama



Pevačice su pozvane da zajedno gostuju u jednoj zabavnoj emisiji u kojoj su se žestoko posvađale. Razlog za svađu – turbo folk! Tamari je zasmetalo što u Makedoniji sve češće gostuju brojni folk pevači iz Srbije, a Tijana joj je održala lekciju iz lepog ponašanja i šou biznisa.

"Stalno gostuju Šaban Šaulić, Aca Lukas, Seka Aleksić… ovaj, onaj, to je strašno. Ne mogu da svarim tu muziku" – zapenila je Tamara, nakon čega ju je sestra povišenim glasom prekinula govoreći da svaka muzika ima svoju publiku i da o ukusima ne treba raspravljati.

"U šou biznisu ima mesta za sve, i za one koji ne znaju da pevaju i za one koji znaju da pevaju. Nema narodnjaci, zabavnjaci, ima samo dobre i loše muzike. Hoćeš da mi kažeš da poslednji album Lepe Brene nije dobar? Tamara, šta uveče naručuješ u kafani da ti sviraju? Haus?" – pitala je Tijana mlađu sestricu, koja joj je spremno odgovorila.

"Pesme koje ja naručujem nisu turbo folk. Hoću da kažem da u jednom mesecu u Skoplju ima pet koncerata sa takvim pevačima" - nije se predavala Tamara.

"U čemu je tvoj problem, Tamara?" – upitala je starija sestra.

"U tome što samo to nude publici" - spremno je odgovorila Tamara.

"To je greh ako stvarno tako misliš. Publika je kriva jer ona hoće to da sluša. Ono što žele, to im se servira, to ti je zemlja seljaka na brdovitom Balkanu" - pokušala je Tijana da sve okrene na šalu, ali joj je mlađa sestra odbrusila:

"To je zbog takvih kao što si ti koji podržavaju šund muziku!"

E, to je bila kap koja je prelila čašu, pa se i starija sestra razbesnela.

"Ja podržavam?! Ne podržavam, nego bi ti svoj stav trebala da nosiš kući. Znaš li koliko si ljudi sada uvredila tvojom izjavom" - besno joj je odgovorila Tijana. I ko zna kako bi se njihova svađa završila da se nije umešao voditelj, koji je svađu prekinuo muzičkom numerom. Po izlasku iz studija strasti su se smirile, a sestre su se odmah pomirile.

"Tačno je da smo se Tamara i ja malo posvađale oko turbo folka tokom gostovanja u jednoj emisiji, koju inače radi naš kućni prijatelj. Nije letelo perje, ja sam samo branila boje šou biznisa u Srbiji, a Tamara je iznela oštre komentare koji nisu bili na mestu. To pripisujem njenoj mladosti, neiskustvu i brzopletosti. Po izlasku iz studija odmah smo zakopale ratnu sekiru i posavetovala sam je da ubuduće takve komentare zadrži za kuću, a ne za javne nastupe i emisije. Kao dosta starija sestra imam potrebu da je savetujem, da joj objašnjavam i nekako je usmerim na pravi put, što mi je, moram priznati, do sada polazilo za rukom, jer me uglavnom posluša" - rekla je Tijana Dapčević.

Sestre Tijana i Tamara izuzetno su vezene jedna za drugu, uprkos velikoj razlici u godinama.

"Tamara voli da kaže da sam joj ja keva, a mama drugarica. Nikada jedna drugoj nismo bile konkurencija, iako smo odmerile snage na sceni. Moja seka je želela da odraste pre vremena, pa se nekako razlika u godinama između nas dve istopila. Ipak, na neki način ona je uvek bila svoja - rekla je svojevremeno Tijana o mlađoj sestri".

Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>