Region

Svet

Goca Tržan: Ako mi ponude honorar od 100.000 evra, ulazim u Parove

Goca Tržan pregovara sa producentima "Parova" da učestvuje u drugoj sezoni popularnog rijalitija televizije Hepi. Producenti ne žele da otkriju da li su sa Gocom razgovarali da u rijaliti uđe sa novim, 14 godina mlađim momkom, bubnjarem iz njenog pratećeg benda Rašom Novakovićem, ili sa nekom drugom dragom osobom.

Goca Tržan: Ako mi ponude honorar od 100.000 evra, ulazim u Parove



"Razgovarali smo sa mnogim poznatim ličnostima. Ko ulazi u rijaliti i dalje je tajna, ali je sigurno da će gledaoci biti oduševljeni izborom", tajnoviti su u produkciji TV Hepi.
Tržanka za Press kaže da je nakon "Survajvera" ne privlači ideja da učestvuje u rijalitiju, a mišljenje bi promenila jedino ako bi dobila pozamašan honorar. "Ne razmišljam o ulasku u nijedan rijaliti. U "Parove" bih ušla jedino ako mi produkcija ponudi honorar od 100.000 evra", kaže Goca s osmehom.

O ulasku u rijaliti "Parovi" producenti su razgovarali i sa proslavljenom rukometašicom Svetlanom Cecom Kitić, folkerima Mitrom Mirićem i Hasanom Dudićem, pop pevačem Ognjanom Radivojevićem, zvezdom Jutjuba Ekremom Jevrićem... Među potencijalnim učesnicima su i Lepa Lukić i Zoran Kalezić, koji bi u šou trebalo da uđu kao par.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus


>