Region

Svet

Ženska intuicija: Nataša branila Dači da se viđa sa sadašnjom devojkom?

Otkako se razveo od pevačice Nataše Bekvalac, vaterpolista Danilo Ikodinović, kako se može zaključiti, konačno ima priliku da diše punim plućima i viđa se s kim god poželi! Naime, kako "Alo!" saznaje, Nata je svojevremeno zabranila Dači da se viđa s Ivanom Ukropinom, s kojom je sada navodno u vezi. Iako se Ivana i Danilo znaju već dugi niz godina, to nije doticalo Natašu, kojoj ona nije odgovarala. "Ivana i Dača se jako dugo znaju, ali njihovo druženje dok je on bio u braku s Natašom nije moglo da se 'razvija' jer pevačica to nije dozvoljavala. Ukropina je radila kao PR Vaterpolo saveza i ona i Dača su se često sretali, ali na njihovu žalost Nata nije dozvoljavala njihova viđanja", počinje priču dobro obavešten izvor i dodaje da je Bekvalčeva postupala kao da je imala osećaj da između njih može da se desi nešto više od prijateljstva.

Ženska intuicija: Nataša branila Dači da se viđa sa sadašnjom devojkom?



"Kada je Danilo doživeo saobraćajnu nesreću, Nataša je, kako se priča, zabranila Ivani da ga posećuje u bolnici, ali i kada je izašao. Verujem da joj sada nimalo nije prijatno kada je u novinama videla njihove zajedničke slike", rekao je izvor i dodao da Dača sada ima mnogo više vremena za viđanje s ljudima koje zna dugi niz godina. "Mnogo više izlazi, a s Ivanom se viđa baš često. Da li je to neobavezna ili ozbiljna veza, ne znam, ali njima je svakako lepo", završio je izvor.

Komentar na ovu priču nije bilo moguće dobiti, jer nijedan od aktera nije odgovarao na pozive novinara. Podsećanja radi, Danilo Ikodinović i Ivana Ukropina uslikani su prošle nedelje kako se vraćaju iz noćnog provoda i to u ranim jutarnjim časovima, a priču da je u vezi s njom vaterpolista je prokomentarisao kao prijateljstvo.

 "Ne znam zašto pokušavate da pravite senzaciju? Ja sam s Ivanom dobar drug već 10 godina, samo što se nekada manje, nekada više viđamo. Niko me nije uslikao da joj guram ruke u gaće, već samo da idemo jedno pored drugog. Šta? Je l‘ to znak da smo zajedno? Strašno!", besno je prokomentarisao Ikodinović.

Nakon što je dospela u žižu interesovanja javnosti, o privatnom životu Ivane Ukropine je počelo sve više da se priča u gradskim kuloarima, pa se tako pronela glasina i da se neko vreme viđala s glumcem Viktorom Savićem, kao i da je bila u šemi sa manekenom Lazarom Sakanom, te da ju je Dača "preoteo" od Vanje Udovičića.

Izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>