Region

Svet

Mare Prvi glas Srbije: Darijina kritika nije uticala na našu odluku

Darija Lukić koja je važila za jednog od glavnih favorita u muzičkom šou "Prvi glas Srbije" napustila je u subotu uveče takmičenje.

Mare Prvi glas Srbije: Darijina kritika nije uticala na našu odluku



Posle Darijinih komentara po medijima kako su je pogodile izjave žirija da ne peva dobro na maternjem jeziku, pozvali smo jednog od članova žirija Sašu Miloševića Mareta kako bi za portal Svet Plus objasnio koje su to nijanse koje su presudile da Darija u subotu uveče napusti takmičenje i da li je imao uticaj njen komentar u prethodnoj emisiji, kada je javno kritikovala žiri.

"Dariju Lukić sam primetio još dok je pevala u bendu sa Dejanom Petrovićem i tada sam shvatio da ima ogroman potencijal. Bio sam jako srećan kada sam je video na audiciji. Odmah je osvojila sve naše simpatije i zbog svog kvalitetnog glasa našla se među deset finalista, a kasnije i među prvih šest" - rekao je Mare i dodao:

Prvi glas Srbije: Ispala Darija Lukić (Video)
"Kritike koje smo uputili Dariji bile su krajnje dobronamerne, znali smo da odlično peva na stranom jeziku, ali kako se šou bliži kraju želeli smo da je čujemo i na maternjem jeziku. Pošto se nije najbolje snašla u pesmi Vesne Zmijanac, dali smo joj i ove nedelje šansu da to ispravi sa pesmom Lepe Brene. Ipak, iako je odlično otpevala, ponovo je problem bio izgovor na maternjem jeziku i to je jedina zamerka koju smo mi imali za nju".

Darija Lukić: Pogodili su me komentari žirija!
Što se tiče kritika na račun žirija koje je prethodne subote Darija javno uputila, Mare kaže da to nije uticalo na njihovu odluku, a da sve to prepisuje njenoj mladosti: "Tvrdim da njena kritika nije uticala na našu odluku. Niko od nas joj nije zamerio, jer sve to prepisujemo njenoj mladosti. Naše mišljenje se i ovoga puta poklopilo sa publikom, a nijanse su odlučile da Darija napusti takmičenje"- zaključio je Mare.

Poznatog kompozitora pitali smo i da li ćemo uskoro Igora Terziju moći da čujemo u nekom drugom žanru:

"Iskreno se nadam da hoćemo, jer Igor kao i svi ostali finalisti mogu da pevaju bilo koji žanr. Tvrdim da svako od njih ima potencijal da bude velika zvezda i svi su moji favoriti" - rekao je Mare na kraju razgovora.

J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>