Region

Svet

Saša Milošević Mare izveo suprugu Kseniju i sina Vanju iz porodilišta: Presrećni smo i ispunjeni!

Saša Milošević Mare juče je iz Gradske bolnice na Zvezdari izveo iz porodilišta, suprugu Kseniju i sina, kome su ponosni roditelji dali ime Vanja. Srećni tata došao je ranije, kako bi doneo nosiljku za svog naslednika.

Saša Milošević Mare izveo suprugu Kseniju i sina Vanju iz porodilišta: Presrećni smo i ispunjeni!


 
Čestitamo! Saša Milošević Mare i Ksenija dobili sina!
Posle 45 minuta, srećni roditelji su izašli, sa širokim osmesima, držeći se za ruke. Mali Vanja je mirno spavao u nosiljci, koju je nosio Mare.

"Mi smo presećni i ispunjeni. Jedva smo uspavali Vanju, samo da se ne probudi brzo", rekla je ponosna mama Ksenija.

Kompozitor i pevačica su zamolili uličnog svirača, koji je odmah zasvirao "Rodio se sin, mali gospodin", da bude samo malo tiši, jer Vanji spavanje baš i nije milo.
Ksenija se porodila u četvrtak uveče, prirodnim putem, a svojim prijateljima je srećnu vest saopštila preko Fejsbuka pesmom "Ključ života“. Vanja je na rođenju bio težak 3.750 grama.

"Nikada ništa lepše i čarobnije nisam doživela", izjavila je ona tada. Saša je rekao da je tokom porođaja imao puno poverenje u svoju suprugu, koja uvek drži sve konce u rukama: "Dovezao sam je u porodilište oko pola dva i otišao. Bilo je jako napeto iako sam znao da će sve biti u redu", rekao je kompozitor za "Blic“.

Čim se Ksenija porodila, počelo je veliko slavlje, koje je trajalo do zore. Željko Vasić, Andrija Milošević, Marija Šerifović, Dejan Matić, Marinko Madžgalj veselili su se sa Maretom.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Boško Karanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>