Region

Svet

Premijera novog singla Harisa Džinovića (Video)

Danas je u tonskom studiju RTV Pink Haris Džinović novinarima predstavio svoj novi singl – pesmu “Pariške kapije”! Haris je na promociju došao u pratnji žene Meline koja je za ovu priliku obukla dugu crnu haljinu, bundu a kao asesoar je nosila Hermes torbu. Kada su pozdravili novinare koji su ih sačekali u holu zgrade Pinka spustili su se svi zajedno u studio gde je Haris prisutne upoznao sa autorima pesme, Slavkonijem (ocem Joce Stefanovića, zvezde “Granda”) ali i Vladom:

Premijera novog singla Harisa Džinovića (Video)



"Pesma Pariške kapije nije autobiografska, kada sam otišao u pariz moja žena Melina imala je šest godina i tri meseca" – našalio se na početku Haris, koji je dodao da su pripreme za koncert u toku a na pitanje da li će biti i drugi dodao:

"Ma biće i treći samo ako narod to hoće. Navali narode".

Spot za pesmu je snimljen do pola jer su rađeni kadrovi u Sarajevu a oni u Parizu se snimaju sledećeg vikenda. U spotu se pojavljuje i mankenka koja je, kako saznajemo, Melinina sestra. Na pitanje da li je Melina mogla da glumi u spotu Haris je rekao:

"Svidela se njoj uloga, kao i svakoj ženi koja bi trebalo da ostavi muža. Ali, oboje smo se složili da bi njeno pojavljivanje u spotu bilo potpuno suvišno, pa smo odustali od te ideje. Kada budemo bili bračni par Anđelina Džoli i Bred Pit glumićemo u spotovima zajedno…"



Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>