Region

Svet

Ja imam talenat: Soul diva sa samo 11 godina (Video)

Članove žirija i publiku šoua "Ja imam talenat" oduševili su Dejan Ćosić, koji svira u češalj, Saša Trajković, nežni gorostas iz Niša koji je spojio srpsku izvornu muziku i rokenrol, ali je apsolutni favorit Emilija Đonin, za koju se bez preterivanja može reći da ima glas prave soul dive. Emilija ima samo 11 godina.

Ja imam talenat: Soul diva sa samo 11 godina (Video)



Kada je 11-godišnja učenica petog razreda Emilija Đonin izašla na scenu i najavila da će pevati pesmu Kristine Agilere "Something’s Gotta Hold On", to se nije preterano dopalo članovima žirija, koji su smatrali da je ovo preveliki zalogaj za tako malu devojčicu, ali su promenili mišljenje već posle nekoliko taktova. Kompozitor Aleksandar Milić Mili je izjavio da je ona "neviđeni talenat", a obično uzdržani Ivan Tasovac nije krio svoje oduševljenje.

Ja imam talenat: Počela treća sezona (Video)
Pevam od kad znam za sebe. Prijavila sam se za 'Ja imam talenat' kako bih videla šta drugi misle o mom pevanju, ali osim što pevam u horu nikada nisam pevala ili nastupala solo", kaže Emilija, koja već pet godina pohađa muzičku školu na odseku za klavir.
 
Kako kaže roditeljima je njeno pevanje već dosadilo jer je slušaju svaki dan po kući. "Omiljena pevačica mi je Adel, mada slušam sve osim narodnjaka. Volela bih da pobedim. Nemam baš tačan plan šta bih sa nagradom, ali znam da bih osvojeni novac uložila u svoje obrazovanje", kaže Emilija.



Zanimljivo je da umalo nije ni ušla u konkurenciju za najtalentovaniju osobu u Srbiji jer je zakasnila na snimanje.
 
"Promašili smo termin kada je bilo zakazano da Ema nastupa i rekli su nam da će je žiri čuti ukoliko budu stigli. I eto, vidite dokle je došlo", rekla je ponosna mama Dragana, koju je Mili pozvao da izađe na binu kako bi i njoj rekao koliko joj je talentovano dete.
 
Mama kaže da je cela porodica muzikalna. Emina baka je profesorka muzičkog, a mama i tata sviraju.
 
"Suprug je apsolutni sluhista, potrebno mu je 18 sekundi da zapamti i potom ponovi melodiju. On svira klavir, harmoniku tamburicu i bas gitaru", kaže mama.
 
Inače, Emilija ima stariju sestru koja, kako tvrde roditelji, peva podjednako dobro, ako ne i bolje od Emilije. Međutim, vrlo je stidljiva i zbog toga nikada ne bi ni pristala da peva ispred tolikog auditorijuma.
 
"Mi inače vodimo povučen i tih život, pa nam je ovo velika promena. Međutim, srećni smo što je Ema svojim glasom uspela da dirne u srca tolikih ljudi i izazove pozitivne reakcije. Ne razmišljamo o njenim daljem plasmanu, srećni smo ako je ona srećna", rekla je mama male soul dive.

Izvor: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>