Region

Svet

Dača Ikodinović: Nisam čuo pesmu, a Nataša me ne interesuje

Nakon premijernog izvođenja pesme i velikog broja pregleda na Jutjubu, pozvali smo vaterpolistu da pitamo pronalazi li se u rečima koje mu je bivša supruga posvetila.

Dača Ikodinović: Nisam čuo pesmu, a Nataša me ne interesuje



"Nisam slušao pesmu i zaista me ne zanima šta Nataša radi. Nisam ja iz te priče. Živim svoj život, Nataša neka živi svoj. Moj posao je kafana, i to je jedino što me trenutno zanima"- kratko je rekao Danilo .

Nataša Bekvalac: Pesma je posvećena Dači (Video)
Psiholog Aleksandra Janković tvrdi da bez obzira na niz ružnih reči i uvreda koje su putem medija Danilo i Nataša izgovorili jedno drugom nakon razvoda, postoji mogućnost pomirenja, ali ona smatra da su sadašnje Natašine izjave deo njenog marketinga.

"Njoj sada više odgovara da se piše kako još uvek voli Danila nego da je ljubavnica albanskog bosa, zbog čega ju je javnost osudila. Pitanje je koliko je njena priča istinita da je tekst posvetila Danilu jer su Natašine izjave u poslednje vreme dosta kontradiktorne. Veća je verovatnoća da je shvatila da publika navija za pomirenje sa vaterpolistom, pa je odlučila da se poigra i vrati poverenje nakon osude da je Ćazimica" - kaže Aleksandra, ali ne odbacuje mogućnost njihovog pomirenja.

"Nisu retki slučajevi da se dvoje razvedenih partnera pomire bez obzira što su svašta rekli jedno o drugom, ali to zavisi od njihovog temperamenta. U njihovom slučaju sam uverenija da je sve deo Natašinog marketinga, za koji ona misli da je dobar, ali vreme će pokazati" - tvrdi psiholog.

Izvor: Press
 
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>