Region

Svet

Boki 13 opleo po Saši Vidiću i njegovim klijentima

Saša Vidić je u emisiji Ja to tako isprozivao Bokija 13, rekavši da ovaj ne zna da se oblači, da je cirkuska pojava i da ga treba zabraniti. Boki nije izdržao da mu ne odgovori, ali nije imao TV termin već je bes iskalio putem društvenih mreža.

Boki 13 opleo po Saši Vidiću i njegovim klijentima



"Eeeee, znači, stvarno mi je više muka od onog narkomana, 'wanna be' kreatora Vidića. Daj, molim te, sjaši od mene, možemo da pričamo tek kad budeš znao bar osnovno značenje reči 'fashion', a do tada slobodno se bavi onim tvojim seljankama koje svaki put unakaziš bez greške. Mene zaboraviiii. FUUJJJ!" - napisao je Boki.

Na pitanje da prokomentariše svoje izlive besa, Jovanovski je odgovorio: "Aman, neka mi se već jednom skine s grbače. Godinu dana ja trpim njega i njegove uvrede, e pa dalje neće moći", rekao je Boki i dodao: "Bolje mu je da se bavi onim pevaljkama od kojih pravi ikebanu, a mene neka ostavi na miru. Uostalom, ovo sam uradio kako zbog sebe tako i zbog mojih fanova koji su mi odmah javili da me dotični karburator proziva. Neka me ostavi na miru, nek radi PR onim nepismenim pevaljkama", rekao je Boki.

Rasprava se nastavila, verovali ili ne, jer je Vidić imao odgovori: "Ne želim da toj pojavi dajem na važnosti. Rekao sam šta sam rekao. Svi u ovoj zemlji misle da Bokija 13 treba zabraniti, ali mu to, naravno, niko neće da kaže. Inače, ovo nije samo moj stav, to je mišljenje cele planete! Dakle, Bokija treba zabraniti".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>