Region

Svet

Danijela Vranić: Ne želim da budem kao Nataša Bekvalac

Pevačica Danijela Vranić davajući intervju za jedan dnevni list otkrila je da je spremna da odgovara za svoje postupke, zašto je izbacila novinare iz svoje rodne kuće u Valjevu, u kakvom je odnosu sa Acom Lukasom, šta misli o braku kao i da nikada ne bi prihvatila posao na fakultetu kao njena koleginica Nataša Bekvalac.

Danijela Vranić: Ne želim da budem kao Nataša Bekvalac



"Nisam upoznata sa zakonom, tako da ne znam šta mi sledi, ali sam spremna da odgovaram za svoje postupke" - kaže Danijela i dodaje: "Niko nije povređen, a ako sam nekog uvredila, izvinila sam se"!

Danijela objašnjava i zašto je novinare jednog nedeljnika izbacila iz kuće: "Samo sam htela da zaštitim roditelje, pošto nisam prepoznala dobre namere kod tih novinara. Toliko zadiranje u privatnost nije u redu, prešli su svaku granicu".

Što se tiče braka Danijela i dalje tvrdi da nije očajna udavača: "Nikad ne reci nikad, ali ja nisam očajna udavača! Moj problem je što se ne uklapam u ovaj novi poredak! Muškarci su izgubili smisao za udvaranje zato što su žene preuzele njihovu ulogu".

Iako studira bankarstvo, Danijeli je trenutno prioritet posao, ali se nada da će jednog dana uspeti i da svoje studije privede kraju, kao i da nikada ne bi prihvatila posao na fakultetu kao njena koleginica Nataša Bekvalac.

"Trenutno mi je prioritet posao, a ne fakultet, dok sebi ne obezbedim egzistenciju. Ali se nadam da neću ostati večiti student. Moj posao je muzika, zašto bih to radila? A i da hoću, ne bih imala vremena"!

Iako su pre par godina snimili duet "Niko kao ti" Danijela više nije u dobrim odnosima sa pevačem Acom Lukasom, pa na pitanje da li mu je čestitala rođenje deteta pevačica kaže:

"Čujem se samo sa prijateljima i samo njima čestitam na taj način!Evo, čestitam mu ovim putem!"- zaključila je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>