Region

Svet

Nives Celzijus: Na venčanju nisam imala gaćice

Nives Celzijus gostujući u RTL-ovoj emisiji "Exkluziv Vikend" u sklopu koje je pokazivala svoj ukus za modu, otkrila je i nekoliko pikanterija, koje su svakako zanimljivije od njenog, doduše, veoma raskošnog ormana.Nives je otkrila kako ne voli šoping, kaže isuviše je lenja za to.

Nives Celzijus: Na venčanju nisam imala gaćice



"Nisam godinu dana apsolutno ništa kupila, ni gaće, ni brushalter, ni čarape"- rekla je Nives i dodala da bi najradije uvek bila gola.

Nives je u sklopu emisije pokazala i koje su joj omiljene štikle u kojima inače vodi ljubav sa suprugom Dinom Drpićem.

Ono što je najinteresantnije je svakako informacija vezana za njeno venčanje. Nives je ispričala malu anegdotu koja će se dopasti muškom delu populacije.
Uoči venčanja u Las Vegasu kad su se ona i Dino Drpić svađali jer je on mislio da je kupio sive cipele, a u hotelskoj sobi je shvatio da su smeđe, Nives se izgubila jer je njen sadašnji suprug bio spreman da zbog toga otkaže venčanje.

"Zvao me u panici i hteo da otkaže venčanje. Rekla sam mu da se smiri i da ću sad da operem kosu i dođem"- ispričala je Nives koja je pred kamerama otkrila da na venčanju nije imala gaćice jer ih je zaboravila.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>