Region

Svet

Domaće zvezde traže luksuz za džabe

Vlasnik jedne agencije koja iznamljuje limuzine požalio nam se na zahteve pojedinih zvezda naše estrade koje bi želele da se voze luksuznim limuzinama, ali ako je ikako moguće da ne plate ništa.

Domaće zvezde traže luksuz za džabe



"Mole se sve "zvezde i zvezdice" naše javne scene, menadžeri i producenti, da ne traže limuzinu za DŽABE. Vi makar u ovoj državi imate para. Ja svoju reklamu plaćam tamo gde meni odgovara, a Vaša reklama mi ne treba" - izjavio je ljutito vlasnik luksuznih vozila.

Kada smo ga upitali kakve su želje naših zvezda i zbog čega je toliko ogorčen na njih, rekao je sledeće:

"Ne želim sebi da pravim reklamu na ovakav način, a u ostalom u našoj limuzin kompaniji vazi pravilo diskrecije, tako da ne želim da otkrijem ko sve traži i za koje prilike.  Bilo one privatne ili službene. Samo želim da naglasim da je ovakvo ponašanje domaćih zvezda prešlo sve granice morala i zahtevi su takvi da prosto ne možete da  poverujete" - rekao je vlasnik i dodao:

"Zamislite, trebalo bi da mi bude i čast da ih vozim za džabe, a očekujem uskoro i da počnu još i pare da mi traže, Donekle i mogu da razumem za snimanje nekih emisija, ali, privatne potrebe nekih "zvezdica" ne mogu da razumem" - zaključio vlasnik luksuznih limuzina.

Kao što možemo da vidimo ovo je još jedan primer gde naši pripadnici estrade pokušavaju da budu zvezde iako to nisu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>