Region

Svet

Antonio Banderas: Strastveno navijam za Novaka Djokovića

Glumac Antonio Banderas otkrio je u jednom intervjuu da obožava tenis i da je oduševljen prvim teniserom sveta Novakom Đokovićem. Takođe, Banderas je otkrio da strastveno navija za Novaka kad god je na terenu.

Antonio Banderas: Strastveno navijam za Novaka Djokovića



"Novaka poštujem i obožavam. Normalno je da sam uvek navijao za Špance, posebno za Nadala, ali kad je Đoković bio treći na svetskoj listi, željno sam čekao da se popne na čelo. Prosto mi je drag taj dečko. I ono što me začudilo - kad je Đoković smenio Nadala na vrhu, nije mi bilo žao što mi je omiljeni Rafa drugi" - rekao je Antonio i dodao da se sa  Novaka sreo na Rolan Garosu prošle godine.

"Bio sam na Rolan Garosu. Išao sam da se sretnem sa Rafaelom Nadalom i video sam vašeg Novaka Đokovića koji je počeo da viče: "Zoro je ovde! Zoro je stigao, želim da se slikam sa njim". Bilo je zabavno, slikali smo se i kada god ga vidim setim se toga. Ima velike šanse da preuzme prvo mesto od Nadala. Videćemo na Rolan Garosu", rekao je Banderas prošle godine i - ispostavilo se da je i te kako bio u pravu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>