Svet

Region

Adel: Pomišljala sam na samoubistvo zbog bivšeg dečka

Iako se jako malo zna o njoj, dvadesettrogodišnja pevačica Adel uspela je da za samo nekoliko meseci skrene pažnju na sebe i baci senku na mnoge popularne svetske pevačice.

Adel: Pomišljala sam na samoubistvo zbog bivšeg dečka



Naime, kada je dečko brutalno pretukao ova mlada pevačica rešila je da svu svoju tugu i bol iskaže u pesmama. Na insistiranje njene najbolje drugarice, Adel je svoj demo snimak postavila na svoj My space profil, a njena numera došla je do nekoliko bitnih producenata i tu počinje njen put ka velikom svetskom uspehu.

Ipak, Adel kaže da cela njena popularnost ima i onu drugu ružnu stranu sa kojom se jako brzo susrela. Naime, njen bivši dečko javio se posle saznanja koliko je zaradila od svog drugog albuma "21" sa željom da joj uzme polovinu novca.

"Nedelju dana me je zvao objašnjavajući mi kako zaslužuje moj novac. I bio je mrtav ozbiljan. Nisam mogla da poverujem da je podneo tužbu, tada sam mu rekla: "Napravio si mi pakao od života, to sam preživela i sad zaslužujem dalje da živim život ili bar ono što je od njega ostalo" - kaže ogorčeno pevačica i nastavlja:

"On i dalje misli da neko treba da poštuje to šta je uradio, što mi je ostavio gorčinu u ustima i što ne znam da li ću moći ikada više da verujem nekom muškarcu. Zahvalna sam mu na tome što sam odrasla i što sam naučila da primam udarce".

Prema rečima pevačice momak je ostavio zato što je krupna, a u trenucima očaja pomišljala je i da digne ruku na sebe.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>