Region

Svet

Maja Marijana: Da sakupim sve što mi duguju mogla bih da kupim dobar stan

Gostujući u emisiji VIP Špajz, na radiju Svet Plus, Maja Marijana je otkrila neke zanimljive detalje iz svog privatnog i profesionalnog života. Svoju karijeru isključivo sama vodi, ali dozvoljava suprugu Mladenu da se malo umeša u posao.

Maja Marijana: Da sakupim sve što mi duguju mogla bih da kupim dobar stan



Smatra da ako procena u vezi sa poslom bude pogrešna bolje je da sama pogreši nego da je neko drugi navede na pogrešnu odluku. Sa svojim suprugom dobro sarađuje i kaže da je dobro što joj on pomaže u poslu, jer njemu ne može da da otkaz.



Na domaćoj estradi se pojavila davne 1992. godine, uskoro će biti dvadesetogodišnjica, i to zahvaljujući jednoj velikoj zvezdi koja je odbila da snimi pesmu "Ja nisam devojka lutalica", sa kojom se Maja pojavila na "Hit paradi" i odnela sve simpatije. Nakon toga slede dobri albumi, hitovi koji se i danas pamte i slušaju i neprevaziđena narandžasta boja kose.



Maji se nikako ne dopada "banda", kako ona naziva novi talas pevača, koji nisu zasluženo u centru medijske pažnje, ali misli da ima dosta onih koji su kvalitetni i koji će moći svojim trudom, radom i zalaganjem postići i dostići uspeh. Maja ne voli da putuje i bude van Beograda duže vreme. Porodična je žena i voli da je kući sa svojom porodicom. Ako već mora ići na put onda se dobro psihički pripremi i nastoji da se što pre vrati. Čeka vizu za USA, gde bi trebalo radno da provede mesec dana, kako će to izdržati ne zna.



Svoj glas čuva od loših uticaja, lošeg ozvučenja, ali sebe nikako ne može da sačuva od loših ljudi. Ni posle toliko godina na estradi ne uspeva uvek da prepozna prevarante. Od svih koji joj duguju za neisplaćene poslove ili nerealizovane dogovore, kad stavi na papir, do sada je mogla da kupi veliki stan. I kaže da se to ne dešava samo njoj, svi na estradi imaju taj problem.



Sa Majom smo se oprostili uz zvuke njenih novih pesama "Šampion" i "Za tugu su narodnjaci zakon". Od novog albuma za sada ništa, jer ne želi da baca pare na nešto što se neće čuti kako treba a za to opet krivi one "bandite" sa početka priče. U rijalitiju nikada ne bi učestvovala jer, kako kaže, ujutru mrzi i sebe i sve oko sebe i teško bi joj bilo sa svim tim ljudima.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>