Region

Svet

Mina Kostić ne dozvoljava Igoru da vidi ćerku?!

Mina Kostić ponovo je jako ljuta na oca svoje ćerke Anastasije Igora,pa mu prema rečima izvora ne dozvoljava da vidi dete.

Mina Kostić ne dozvoljava Igoru da vidi ćerku?!



"Mina i Igor su u nekoliko navrata pokušali da izglade odnose, prvenstveno zbog njihove ćerke Anastasije, ali jednostavno nije išlo. Sada imaju malo veći problem, tačnije, Igor ima problem. Mina mu ne da da viđa ćerku, a njemu to jako teško pada" - rekao je obavešten izvor i dodao da Igor ne zna kako da izgladi stvari jer je Mina jako nezgodna povodom tih stvari.

"Naravno da je u nekoliko navrata pokušavao da razgovara sa njom i da joj objasni da tako samo štete detetu i ništa dobro ne dobijaju, ali ona neće ni da čuje. Igor je baš utučen zbog toga jer je Anastasija ipak mala i navikao je da je s njom češće" - kaže izvor i dodaje:

"Igor nije napravio nikakav problem sa detetom, već on i Kostićeva ne mogu da žive u zajednici. Najčešće su situacije kada nakon svađe ona njemu prebacuje kako da nije bilo nje on ne bi uspeo u poslu. Ne znam stvarno šta će se dalje odvijati, ali znam samo da je ovo inat koji nema nikakav pozitivan ishod" - zaključio je izvor.

Mina Kostić nije bila raspoložena da komentariše navode izvora, već je kratko prokomentarisala:

"To su gluposti. Ne znam koga to zanima da li viđa dete ili ne" . Sa druge strane Igor nije potvrdio, ali ni deman

Za razliku od nje, Igor nije demantovao navode izvora, samo je zagonetno poručio:
"Ne bih sada da dajem nikakve komentare na to. Kada dođe vreme, ispričaću sve što imam" - zaključio je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>