Region

Svet

Harisa Džinovića ispalili za 10.000 evra

Pevač Haris Džinović ostao bez honorara od 10.000 evra jer gazda diskoteke "Dajmond“ u Beču nije ispoštovao dogovor za pevačev nastup u njegovom lokalu.

Harisa Džinovića ispalili za 10.000 evra


 
"Haris je trebalo da peva 16. septembra, ali se nije pojavio. Problem je u tome što mu gazda nije uplatio honorar avansno, kao što je bio dogovor, već je hteo da to uradi tek nakon svirke" - kaže izvor .

Haris Džinović takođe je potvrdio navode izvora da je morao da otkaže nastup u pomenutoj diskoteci, jer
 
"Istina je sve što ste čuli, morao sam da otkažem nastup. S menadžerom tog kluba dogovorio sam se da mi se još 30. avgusta u Sarajevu plate tri hiljade evra, a zatim na aerodromu, pred nastup, preostalih sedam hiljada" - kaže pevač i dodaje:
 
"Nisu mi se nakon toga javili ni on ni gazda kluba. Nekoliko dana pred nastup mi je gazda, izvesni Elvir, rekao da to nije njegov princip plaćanja i da neće unapred da daje ceo honorar. Sama činjenica da ni dva dana pred nastup, kad je bilo potpuno izvesno da ću se pojaviti i ispoštovati dogovor, nije želeo da mi plati, dovoljno govori, a pri tom je pričao kako će me dočekati limuzina i hotel sa sedamnaest zvezdica!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>