Region

Svet

Tanja Vojtehovski: Zadovoljna sam što policija saradjuje sa medijima

"Nije tačno da sam išla uplašena u policiju, ja uopšte nisam išla u policiju! Nisam se uplašila za svoju bezbednost, niti sam strahovala da će me žena koja mi je slala poruke povrediti!" – rekla je Tatjana Vojtehovski, poznata voditeljka i PR Pink medija grupe, u svom obraćanju povodom juče objavljenog teksta “Tanju progoni lezbijka”.

Tanja Vojtehovski: Zadovoljna sam što policija saradjuje sa medijima



"Tačno je da sam se obratila policiji kao svaka druga građanka, jer me je nepoznata osoba zatrpavala porukama bizarne sadržine. Nikakvu predstavu nemam o kome se radi, mada ste vi napisali da se znamo nekoliko godina i da smo navodno ranije bile „veoma bliske“. Ne znam šta to tačno znači. Da li je ta nepoznata osoba htela da se prijavi u „Trenutak istine“, ne znam, niti imam uvid u prijave, te je stoga potpuno gnusna laž da sam ja zabranila prijavljivanje"– rekla je Vojtehovski u odgovoru Kuriru, koji je objavio prvi ovu vest.

Voditeljka je revoltirana i saradnjom medija s policijom.

"Pozdravljam Kurirov izvor iz policije, izražavam svoje zadovoljstvo što je dopunio svoj budžet prodajom informacija. Ceo slučaj sam prijavila brinući se za bezbednost pošiljaoca poruka, s obzirom na njihov sadržaj. Izražavam svoje zadovoljstvo što naša policija ima izuzetnu saradnju s medijima na način da u novinama osvane nešto što bi trebalo da bude strogo poverljivo, u cilju zaštite građana. Ovo mi se dešava drugi put u poslednja dva meseca, da u novinama pročitam ono što je bio predmet mog razgovora s policijom, kojoj sam se, kao jedinoj merodavnoj instituciji za date slučajeve, očigledno naivno, obratila u cilju zaštite kako svoje, a u poslednjem slučaju i tuđe bezbednosti" – stoji u pisanoj izjavi.

Vojtehovski je na kraju poručila da ne zna šta bi savetovala građanima u sličnoj situaciji.

"Ne znam da li da se obrate policiji ili da se obrate direktno novinama? Ne razumem da li pojedini novinari rade u policiji, ili pojedini policajci rade u novinama."

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>