Region

Svet

VIP ispeglani frajeri

Plastičnim operacijama i raznim medicinskim tehnikama podmlađivanja nisu odoleli ni poznati muškarci u Srbiji. Za razliku od žena, oni ne idu pod nož da bi imali zategnuto telo, već je meta njihovih korekcija - lice.

VIP ispeglani frajeri



Među onima koji su se odvažili da zahvaljujući hirurzima uklone bore, imaju veće usne ili jagodice jesu medijski mag Željko Mitrović, direktor „Granda" Saša Popović, pevači Zdravko Čolić, Dragan Kojić Keba i Mile Kitić, kao i šoumeni Boki 13 i Karamela.
 
Željko Mitrović:
Vlasnik televizije Pink jedan je od retkih muškaraca koji na zdrav način neguje telo i lice. Mitrović aktivno trenira i jede zdravu hranu, ali se ne libi ni botoksa, što se može i primetiti! Medijski mag savetuje se sa nutricionistima koje namirnice su dobre za njegovu kožu, a sa medicinskim stručnjacima o preparatima za negu lica i tela. Pedikir, masaže i saune su takođe deo njegovog životnog stila.
 

Saša Popović:
Direktor „Grand produkcije", tvorac brojnih pevačica, i sam se podvrgao sitnim estetskim korekcijama. Osim što živi zdrav i sportski život, pričalo se da je Popović kod plastičnog hirurga uvećao usne silikonima. S obzirom na to da Saša ima problem sa osetljivom kožom, česti medicinski tretmani lica i botoksiranje su uobičajeni prilikom njegove posete salonima lepote. Ni frizerima nije lako - kažu da je Popović perfekcionista kada je frizura u pitanju.

Zdravko Čolić: Popularni Čola, koji i u šezdesetoj godini i dalje važi za najvećeg šmekera srpske estrade, shvatio je da mu džogiranje neće pomoći u borbi sa borama. Iako je u punoj fizičkoj kondiciji, zahvaljujući sportu i zdravoj ishrani, pevač je poželeo da botoksom sakrije godine i na svom licu. Ofarbanom kosom i zategnutim licem lakše izražava svoj mladalački duh.

Dragan Kojić Keba: Folkeru je ogledalo najdraži predmet posle mikrofona. Televizijski kamermani žale se da im u kadar često „uleti" ogledalce kojim pevač usred emisije proverava frizuru. Dragan je čest posetilac salona lepote, gde pored klasičnih tretmana lice osvežava i botoksom. On je jedan od retkih muškaraca koji je istetovirao obrve.
 
Mile Kitić: Folker poznat po naočarima, koje je dugo nosio da bi sakrio bore, odlučio je da ode pod nož plastičnog hirurga. Kitić je, pored zatezanja lica botoksom, operisao i kapke. Kako se šuška, pevač je tek počeo seriju korekcija kojom će podmladiti lice. Kako bi ostao u kondiciji, Mile često posećuje i teretane.

Bojan Jovanovski - Boki 13:
Makedonski šoumen, koji je pre nekoliko godina izazvao veliku pompu pojavivši se u ženskoj garderobi, do danas nije otkrio da li je gej ili transvestit, ili su mu visoke potpetice samo karta za uspeh u šou-biznisu. On je i čest gost plastičnih hirurga - nakon liposukcije podbratka, „napumpao" je usne i operisao jagodice.
 
Goran Stojićević Karamela: Imitator je izazvao buru negodovanja u Srbiji pojavivši se sa silikonskim usnama, i to mnogo godina pre nego što je taj trend zahvatio pevačice. Goran je, pored korekcije usana, zategao kapke i „napumpao" jagodice i ne krije da redovno radi tretmane za ublažavanje bora. Imitator ističe da je većinu operacija uradio zbog posla.

Izvor: Press
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>