Svet

Region

Burt Reynolds prepolovio cenu vile da bi pronašao kupca

Jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca starije generacije Burt Reynolds,rešio je da svoju vilu na Floridi proda za 8.9 miliona dolara, iako je prvobitna cena bila 16 miliona.

Burt Reynolds prepolovio cenu vile da bi pronašao kupca



Na ovaj potez ovaj poznati glumac se odlučio jer nikako nije mogao da nađe kupca za nju. Luksuzna vila koja se nalazi na tri hektara zemlje ima sopstveni dok za ljubitelje jahti, kompleks bioskopa i frizerski salon.

Glumca koga većina žena pamti po zavodljivom glasu i kovrdžavoj kosi, još uvek se oporavlja od operacije srca, a nedavno je krenuo i na terapiju za odvikavanje od lekova, posto je posle operacije leđa postao zavisnik.

„Bert je mislio da prolazi kroz pakao posle operacije leđa i tada je počeo da uzima lekove protiv bolova. Nedugo zatim je shvatio da je postao zavisnik od pilula“, izjavio je Erik Kricer, njegov menadžer.

Uloge su se proredile, slava je pocela da bledi, a Reynlods je 1996.godine morao da objavi bankrot.

burt loni

Iako su ga povezivali sa mnogim ženama, ovaj holivudski glumac se samo dva puta ženio. Prvi brak sa Judy Carne je trajao dve godine, dok drugi brak sa poznatom glumicom Loni Anderson sa kojom ima sina je trajao punih pet godina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>