Region

Svet

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Presrećni smo zbog bebe

Glumac Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević zvanično su potvrdili u intervjuu za jedan domaći nedeljnik, da su se verili 21. jula u Londonu i da jedva čekaju da postanu roditelji.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Presrećni smo zbog bebe



"U velikoj smo radosti, baš kao i naši najbliži rođaci i prijatelji. Neizmerno smo srećni što ćemo se ostvariti u ulozi roditelja" –  izjavili su Ivan i Jelena koji još uvek nisu odredili datum venčanja.

"Još nismo odredili datum venčanja, ali to ćemo svakako obaviti pre nego što uđem u poodmaklu trudnoću. Mada sam ja kumovala koleginici Mari Mari na njenoj svadbi, ipak nećemo ukrštati kumstva, već će meni kuma na venčanju biti moja drugarica Snežana iz detinjstva, dok će Ivanu svedočiti njegov dugogodišnji drug" – izjavila je Jelena i dodala da su sada mnogo spokojniji, jer su dobili blagoslov svojih najbližih.

"Svakim danom sve smo radosniji jer smo usrećili i naše najbliže koji ne kriju veliku radost, kako moji roditelji, brat, snaja i petogodišnja bratanica Đurđa, tako i Ivanova porodica" – naglašava Jelena i dodaje:

"Radiću dokle god budem to mogla. Nedavno sam pevala u Zemnu na Gardošu, Kladovu, Nišu, a čekaju me koncerti u Gornjem Milanovcu i Surčinu. Imam zakazane nastupe tokom celog leta i ne želim da ih otkazujem, a i Ivan ima obaveze jer nastavlja snimanje serije Sva ta ravnica. Uz to, planiram da se tokom trudnoće posvetim učenju i da konačno završim Filološko-umetnički fakultet u Kragujevcu gde sam upisala četvrtu godinu" – zaključila je buduća mama.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>