Region

Svet

Luisov sin Andrej sanja tatu i plače

Tri dana posle pogibije pevača Ljubiše Stojanovića Luisa u njegovom domu još uvek vlada neverica da ga više nikada neće videti. Supruga Silvana na sve načine pokušava da ostane jako kako bi svojoj deci uspela barem malo ublaži tugu i bol koja ih je zadesila.

Luisov sin Andrej sanja tatu i plače



"Još sam u šoku i u neverici, ali znam da moram da smognem snage da sve ovo prebrodim, jer brinem o troje male dece - sa suznim očima i drhtavim glasom započinje"  - slomljena od tuge priča pevačeva supruga Silvana i dodaje:

"Kad sam saopštila deci da je tata imao saobraćajku, stariji sin Andrej pitao je da li to znači da je poginuo, a mlađi Sergij je pitao: „A ko će nas sada da pazi?“ Rekla sam da ću ja voditi računa o njima, a da će ih tata čuvati sa anđelima na nebu, gde se sada nalazi. Počeli su da plaču, što mi je izuzetno teško palo, ali ipak sam im rekla da slobodno puste suzu kada osete potrebu za tim. Bolno jeste, ali nema razloga da se stide što što tuguju za ocem" .

Za razliku od sinova, najmlađa ćerka Ela , još uvek ne može da razume šta se dogodilo.

"Ela ne može da razume da tate nema, ona još ni ne zna šta je smrt, ali vidim da joj nedostaje. Međutim, koliko god da se trudim da decu što je moguće više zaštitim, uviđam da to nije izvodljivo u potpunosti. Prosto, oni sve osećaju. Jutros je srce htelo da mi stane kada mi je Andrej rekao da je sanjao tatu i počeo da plače. Zanemela sam od bola, ali znam da zbog dece moram da nastavim dalje kako znam i umem. Ljubiša bi to želeo" - kaže Silvana i dodaje da joj suprug sve više i više nedostaje.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

luis

Povezane vesti:


>