Region

Svet

Emina Jahović: Želim da rodim devojčicu

Atraktivna pop pevačica Emina Jahović je u blagoslovenom stanju i za šest meseci po drugi put će postati majka. Ona i njen suprug, turski pevač Mustafa Sandal, već imaju trogodišnjeg sina Jamana, a Emina bi volela da sada dobiju devojčicu.

Emina Jahović: Želim da rodim devojčicu


Kako Press saznaje, pevačica je u trećem mesecu trudnoće, a radosnu vest doktorka joj je saopštila pre mesec dana.

"Emina je presrećna i odmah je vest o svojoj trudnoći podelila sa suprugom i sinom Jamanom. Ona bi volela da rodi devojčicu, ali kao i svakoj majci bitno joj je da dete bude živo i zdravo. Porodiće se u Američkoj klinici u Istanbulu, gde je pre tri godine rodila i Jamana, a trudnoću joj vodi ista doktorka. Najverovatnije će se i ovoga puta poroditi carskim rezom. Srećni roditelji vest nisu držali u tajnosti, ali turski mediji i pored toga još uvek nisu saznali za njenu trudnoću" – kaže naš izvor blizak pevačici.

Emina je u petak u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” otkrila da se Mustafa i ona raduju drugom detetu. Pevačica se trenutno nalazi u Beogradu, gde će narednih nekoliko dana promovisati svoj novi singl “Posle mene”. U srpsku prestonicu pevačica je došla bez supruga, koji je sa sinom ostao u Istanbulu.

"Velelepna vila u kojoj žive u Istanbulu se renovira pa je Mustafa ostao da nadgleda radove. U pitanju je dogradnja jednog dela kuće. Zbog toga su odustali i od odlaska na letovanje ove godine" – kaže naš izvor.

Početak trudnoće Emina dobro podnosi i planira da radi dok god bude mogla i dok se to ne odrazi na njeno zdravstveno stanje. Ona je prvog sina Jamana rodila 8. 8. 2008. godine carskim rezom. Beba je bila dugačka 53 centimetra i teška 3,7 kilograma.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>