Region

Svet

Tanja Savić oduvala svećice i najavila koncert u Beogradskoj areni! (VIDEO)

Tanja Savić iznenadila fanove najavom velikog koncerta u Beogradskoj areni na promociji svog novog albuma "Lečim se životom", proslavivši 20 godina na muzičkoj sceni.

Tanja Savić oduvala svećice i najavila koncert u Beogradskoj areni! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Svetski Radio




Tanja Savić proslavila 20 godina karijere najavom koncerta u Beogradskoj areni. Saznajte više o promociji njenog novog albuma "Lečim se životom".

Pevačica Tanja Savić je sinoć na promociji svog novog albuma "Lečim se životom" najavila nešto što su njeni fanovi dugo priželjkivali. Na događaju su prisustvovali njeni bliski prijatelji i porodica, uključujući sinove Đorđa i Maksima, kao i dečka Muhameda Mukija Bešića.



Tanja Savić najavljuje koncert u Beogradskoj areni na promociji albuma
Foto: Printscreen Youtube/Svetski Radio


Tanja je bila iznenađena kada su joj saradnici i kolege priredili iznenađenje povodom dve decenije njene muzičke karijere. Doneli su joj tortu sa svećicama koje su formirale broj 20. Sa osmehom je oduvala svećice i kroz smeh rekla: "Ponovo imam 20 godina."

Nakon toga, njen saradnik Rajko Jovanić najavio je ono što su svi nestrpljivo čekali – Tanjin koncert u Beogradskoj areni 9. novembra. "Ovom prilikom želim da najavim krunu Tanjine karijere duge 20 godina, a to je koncert u Beogradskoj areni. Od večeras kreće prodaja karata. Tanja to stvarno zaslužuje, ali mislim da je previše skromna i da je uplašena zbog svega ovoga. Ipak, sve će biti odlično organizovano i verujem da ćemo svi uživati na tom koncertu," rekao je Jovanić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>