Region

Svet

Goca Tržan: Ivan je mnogo puta pomenuo razvod

Gostujući u emisiji "Žene" na Prvoj televiziji, pevačica Goca Tržan otkrila je većinu detalja oko njenog razvoda sa Ivanom Marinkovićem i kako krivi novinare i medije, jer su iskoristili neiskustvo njenog supruga koji je prvi progovorio o razvodu što mu ona najviše i zamera.

Goca Tržan: Ivan je mnogo puta pomenuo razvod



"Na početku ove naše priče Ivan i ja smo rekli: Samo da ne postanemo kao Nataša I Dača. A postali smo, ali ne mojom zaslugom! - rekla je Goca i dodala:

"Naravno da mi ne treba marketing takve vrste. Da javno govorim o svom razvodu. Ja nisam ni dala nijedan intervju, jesam jedan . Treba mi da samo budem sa svojim detetom..." – priča Goca i objašnjava kako je uopšte došlo do rastanka:

"Sve je počelo i pre "Survajvera", imali smo probleme i ranije. Ja sam Ivanu rekla: da li ti odgovaram ovakva kakva jesam, jer nećeš uspeti da me promeniš, jer ti meni odgovaraš. Ali, bilo je problema, svađa i on je mnogo puta pomenuo razvod. Ja sam mu rekla da ne licitira sa nečim što ne misli... Jer, jednog dana ću i ja reći: sada je stvarno dosta."

"Ja sam se samo iz ljubavi udala, a ne iz interesa" – rekla je Goca i nastavila:

"Godinama se osećam nevoljeno, i tražim krivicu samo u sebi. Nije prevara najgora izdaja na svetu. Oprostila bih fizičku prevaru" –kaže Goca, a medijima poručuje: "Nemam šta više da vam dam. Koje meso da skinete sa mene?!"

I na kraju, poručila je svima: Bolje užasan kraj, nego užas bez kraja!

 

Viber

Izvor: Svet Plus


>