Region

Svet

Nikola Radjen: Nisam neveran muž

Vaterpolistu Nikolu Rađena od kako je doputovao u Beograd sačekali su napisi po novinama kako je prevario svoju suprugu pevačicu Anu Kokić, sa go-go igračicom Goranom. Međutim, iako ga pogađaju ovakvi tekstovi, Nikola demantuje celu priču i kaže da ima najbolju suprugu na svetu.

Nikola Radjen: Nisam neveran muž



"Sa osobom o kojoj se spekuliše nisam ni u kakvom odnosu. Nažalost, kao popularan bračni par, Ana i ja smo se već susretali sa različitim napisima u novinama koji su svakako uticali na naš život. Ali, na sreću, imamo poverenja jedno u drugo i imamo zdrav odnos kao supružnici, prijatelji i roditelji i trudimo se da nas takve stvari ne poremete. Međutim, nije prijatno ni njoj, a ni meni. Umesto da se piše o time što se po ko zna koji put za ponos Srbije podizala srpska zastava i svirala naša himna u Evropi, medijski prostor zauzima nagađanje o izmišljenim bračnim prevarama, i publicitet se pridaje apsolutnim trivijalnostima, kaže Nikola i dodaje da mu jako smeta epitet nevernog muža.

"Upravo zbog tračeva, ljubomore i senzacionalističkih tekstova ostajete obeleženi pogrešnim epitetima. To mi s jedne strane jako smeta, a opet, sa druge strane znam da kao medijski par moramo izdržati i teret i pritisak medija. Verovatno bismo zbog takve medijske klime u suprotnom bili neinteresantni. Međutim, ja ni ne smatram da važim za nevernog muškarca, budući da znam ko sam, šta sam i koliko volim i poštujem svoju ženu. Najbitniji je Anin i moj odnos, i to da imam najdivniju suprugu na svetu"  zaključio je vaterpolista.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>