Muzika

ShowBiz

Vesti

nightshift najnovije vesti

GNR zapalili Beograd - Sweet child of Belgrade u Areni (Video)

GNR zapalili Beograd - Sweet child of Belgrade u Areni (Video)

Pred oko 15.000 ljudi sinoć u Beogradu nastupio je američki bend „GNR", grupa koja je za 25 godina postojanja uspela da iznedri jedno pravo remek-delo od albuma "Appetite for Destruction" i još nekoliko ne baš toliko dobrih izdanja, ali i da sebi obezbedi reputaciju grupe sa jednim od najdramatičnijih raspada u istoriji roka. Današnji „Gansi" sastoje se samo od pevača iz prve postave Eksl Rouz i pratećeg benda, što nije sprečilo srpsku publiku da ovacijama proprati dugoočekivani spektakl.

Pročitaj više

Gansi na privatnoj zabavi u Parizu

Gansi na privatnoj zabavi u Parizu

Guns N’ Roses nastavljaju da šokiraju publiku ali ovaj put nenajavljenim akustičkim nastupom u restoranu L’Arc u Parizu! Veče posle odličnog koncerta u Bercy areni, Gansi su se pojavili kao specijalni gosti u poznatom francuskom restoran-baru smeštenom u blizini Trijumfalne kapije i iznenadili prisutne svirkom na kojoj su izveli čak 16 hitova. Ovaj mini koncert bio je deo privatne zabave za 300 zvanica iz javnog života Pariza i trajao je oko sat i po.

Pročitaj više

Repertoar pesama za koncert GNR u Areni

Repertoar pesama za koncert GNR u Areni

Jelen Live i Arena Beograd vas obaveštavaju da će jedan od najlegendarnijih hard rock bendova, GUNS N’ ROSES, svirati u Beogradskoj areni 23. septembra, preko dva i po sata. Aksl i momci iz benda najavili su žestoku svirku u Beogradu sa kojom će opravdati da je vredelo čekati ih skoro dve decenije. Već u 21h počinje zagrevanje u areni nastupom domaćeg benda Night Shift a zatim će bend Danko Jones uvesti Gunse na scenu.

Pročitaj više

>