Region

Svet

Nives Celzijus: Ronaldo i ja smo imali seks u Beogradu

Atraktivna Hrvatica, supruga nekadašnjeg fudbalera zagrebačkog Dinama Dina Drpića, Nives Celzijus, ne prekida da šokira hrvatsku javnost. Posle snimljene pesme u kojoj poziva Mesija da joj zabije gol, ona od u feljtonu „Jutarnjeg lista“ objavljuje delove svoje nove knjige "U krevetu sa Kristijanom“.

Nives Celzijus: Ronaldo i ja smo imali seks u Beogradu



Kristijano je, naravno, Ronaldo, koji je 2007. godine boravio u beogradskom hotelu „Hajat“ sa reprezentacijom Portugala, a baš u „Hajatu“ je tada „slučajno“ boravila i Nives sa tek rođenom ćerkom Taišom.” Evo me, došla sam vam malo u posetu. Nisam znala da je Ronaldo ovde, baš super, možda ćemo se i videti”, između ostalog je tada izjavila zanosna Hrvatica za naš list. I zaista - Nives se videla sa Kristijanom, a sada je i objavila knjigu u kojoj je priznala da je bila sa njim u krevetu. Popularna brineta je u njoj prenela, kako je rekla, "najsočnije tajne svlačionica i fudbalskih orgija“ u kojima su glavni likovi zvezde Mančester junajteda, Totenhema, Vest Hema, Porta...

”Sve priče sam skupila i napisala sama”, istakla je juče Nives, potvrđujući da su neke od vrelih erotskih epizoda u knjizi autobiografske. Nives Celzijus trenutno sa suprugom Dinom Drpićem i dvoje dece živi u Grčkoj, gde Dino igra za AEK. Njih dvoje se trude da nemiri u Atini ne dotiču njihovu svakodnevnicu i gledaju da uživaju u izležavanju na plaži i kupanju, a nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka. “Čestitam ti na šest godina uspešnog robijanja”, poručila je Nives svom izabraniku putem „fejsbuka“. Nives je za hrvatske medije otkrila i to da su njih dvoje godišnjicu braka proveli baš kao i svaki drugi dan. “ Tipična svakodnevnica. Nismo se čak ni poseksali”, izjavila je ona.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>