Region

Svet

Zdravko Čolić napunio 60. godina!

Dok teku pripreme za spektakularni koncert Zdravka Čolića na Ušću, koji će se održati 25. juna, on je odvojio vreme da proslavi svoj, verovali ili ne, 60. rođendan.

Zdravko Čolić napunio 60. godina!



"Odlučio sam se da bez velike pompe rođendan proslavim sa najbližima, familijom i najboljim prijateljima, u jednom beogradskom restoranu. Meni je najznačajnije bilo prisustvo moje dece, koja su mi ulepšala ovo slavlje. Iako ne marim za darove, starija Una mi je poklonila najlepši poklon: iznenadila me je peticom koju je tog dana dobila u školi. Bio sam presrećan, to je bio najlepši poklon za mene tog dana ", rekao je Zdravko za "Hello" magazin.

Čolin menadžer je otkrio kako teku pripreme za koncert i šta u tehničkom smislu publika može očekivati: "Veličina bine je fascinirajuća, iznosi hiljadu kvadratnih metara. U gabaritne dimenzije bine ubraja se i visina krova, koja iznosi četrnaest metara, kao i težina od šezdeset tona. Oprema se napaja strujom od pet hiljada kilovata i prevozi se sa čak trideset šlepera. Ovo je, po svemu sudeći, najveća bina koja je postavljena u Beogradu. "Stage & co" bine imali su i "Rolingstons" i Madona kada su održali koncerte u prestonici Srbije", rekao je Predrag Milutinović.

Zdravko je želeo da preduzme preventivne sigurnosne mere ali i da svi fanovi, koji će doći na Ušće budu bezbedni: "Zdravkova želja je bila da se time pokrije i segment sigurnosti. Kao na koncertima svetskih zvezda, kupovinom ulaznice svako u publici i svi učesnici koncerta biće osigurani od posledica eventualnog nesrećnog slučaja", rekla je Sonja Maričić iz "Uniqa" osiguranja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>