Region

Svet

Slađa Delibašić: Ljubav prema Igoru se smanjila

Pevačica, Slađa Delibašić je nakon učešća u rijalitiju "Parovi" u kome je, sa svojim dugogodišnjim partnerom Igorom bila na korak do glavne nagrade od 250.000 evra, u jednom intervjuu otkrila da njena ljubav posle šou-a nije istog intenziteta.

Slađa Delibašić: Ljubav prema Igoru se smanjila



"Mene je taj šou udaljio od njega i definitivno ga sada manje volim nego pre. Tamo nismo mogli otvoreno da pričamo i da rešimo probleme koji su se samo nizali. Ja sam bila prepuštena sama sebi. U glavi su mi se motale razne stvari i da se nisam kontrolisala između mene i njega bile bi još žešće svađe. Oboje imamo po dvoje dece i na tom polju smo ostvareni. Verujem da još uvek mogu da rađam, ali to u ovom trenutku ništa ne bi promenilo. Sigurno bih još bolje izgledala kada bih se porodila, ali nov album i želja za nastupima mi to ne dozvoljavaju", ispričala je Slađa.

Na pitanje da li su ona i Igor imali seks tokom rijalitija Slađa je odgovorila: "Bilo je tih varijanti recimo u tuš kabini. Međutim, nisam želela da to bude u krevetu jer mi takva vrste egzibicije ne treba u životu. Istina je da sam bila depresivna, ali sam naučila mnogo toga", rekla je Slađa i dodala kako je nakon rijalitija mnoge ljude "postavila na njihovo mesto" i kako je beskrajno srećana što su joj ćerke priznale da ne mogu da žive bez nje.

Delibašićeva je rekla i da se ne druži sa koleginicama i ima svoje razloge za to: "Ne interesuju me te intrige i svađe koje su tipične za pola estrade. Sa koleginicama se ne družim i ne pijem kafu i to je jedini recept da te od svađe i prepucavanja po novinama ne boli glava. Nikada ni sa jednom nisam razmenjivala svoju intimu i baš me briga šta misle o meni, mom izgledu, životu ili radu", rekla je.

Slađa je još pričala da još ne planira nikakvu hiruršku intervenciju ali da nije protivnik silikona i botoksa, i ćerkama bi dozvorlila da se ulepšaju na taj način ukoliko budu želele. Ona je još otkrila da je finansijski momenat bio presudan za učešće u rijalitiju "Parovi": "Naravno da je novac jedan od razloga zbog kog sam pristala da učestvujem u tom rijalitiju i do sada su bili korektni što se isplate tiče. Pored onih ljudi bih odlepila da nisam trenirala. Ono što sam tamo preživela je strašno i mislim da bih izašla luda budući da nisam tip žene koja je puna negativne energije i sujete", ispričala je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>