Region

Svet

Brendon štrajkuje glađu zbog ljubavi prema Lesteru?

Brendon je veoma tužan i povređen što se Lester u okviru zadatka "diktatura" uživeo u ulogu gazde, pa ne obraća pažnju na njega, a takođe mu kao i svim ukućanima smeta što se diktatori baškare u izobilju, dok oni na otpadu umiru od gladi.

Brendon štrajkuje glađu zbog ljubavi prema Lesteru?



Ostali ukućani su ogovarali Brendona, pa je Horvat rekao kako se on ustvari buni zbog zadatka, jer mu je krivo što on nije diktator, dok Soraja misli kako je on sjajan glumac i da je ne bi čudilo kako sve to glumi.

Soraja je na Bojaninu opasku "njemu je život katastrofa" (misleći na Brendona) dodala kako je Branislavu najlepši deo života ovaj sada, u kući Velikog brata i kako je njemu potrebna stručna pomoć, što mu je i lično rekla.

Dule je kao i većina zaključio kako je Brendon zaljubljen u Lestera i da je to uzrok njegovog neraspoloženja. "Brendon ništa ne radi, samo se skida. Ako nije u dobrim odnosima s Lesterom njemu ništa ne odgovara. Štrajkuje glađu, pojeo je samo jednu bananu. Ne može se ništa zbog toga što on voli muškarce, ali meni je to nezamislivo. Voli Lestera, pričao je da je imao devojku. Ali, voli i muškarce", ispričao je Duško u ispovedaonici.

U prilog ovom zaključku ide i Brendonov plan da sa Lesterom ide na more, o čemu je pričao Bojani ali kako mu je ona rekla da Lester na to neće pristati on se naljutio. "Ne mešaj se u moj život i moje planove. Ti si negativna, zračiš negativnošću i narušavaš moj optimizam. Mislim da se nisi nigde pronašla, a nakon sukoba s Marijanom i Nemešom samo se namećeš ljudima i umaraš ih svojim pričama", odbrusio je Branislav Bojani.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>