Region

Svet

Finalistkinje Top modela već dobijaju poslove

Bojana Banjac i Milica Đorđević su nakon zavidnih rezultata u rijalitiju "Top model" već počele sa angažmanima u manekenskom poslu.

Finalistkinje Top modela već dobijaju poslove



Nakon što su ispratile pobednicu takmičenja, Nedu Stojanović na nagradno putovanje u Izrael, one su sinoć u bašti jednog beogradskog restorana odradile reviju kupaćih kositma, a Milica Đorđević je o svojim planovima nakon rijalitija rekla: "Od finala nismo imale nijedan dan odmora, od povratka iz Zagreba radimo punom parom i nadamo se da ćemo tako i nastaviti."

Bojana je o finalnoj večeri rekla: "Na finalu smo se osećale vrlo napeto, ali je generalno bilo prelepo i mislim da smo sve tri pobednice. Svih 15 devojaka koje su ostale na kraju su na neki način pobednice, ali mislim da će se kroz narednih godinu dana videti koja je 'prava pobednica' u smislu angažmana i posla", zaključila je Banjčeva i dodala:

"Za nas dve sada nema odmora! Celo leto ćemo da radimo, kako bi iskoristile to što nas je javnost upoznala u rijalitiju, i dokazale da vredimo. Ivana veruje u nas i ne smemo sebi dozvoliti taj luksuz da je razočaramo."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>