Region

Svet

Vlada Vuksanović i Dejana Top model u vezi?

Spekuliše se da je bivša učesnica "Top modela" Dejana Živković u vezi sa manekenom Vladom Vuksanovićem. Njih dvoje su započeli druženje u tajnosti pre nekih mesec dana i dogovorili se da,  za početak,  "dok su na probi" ne pričaju o tome.

 Vlada Vuksanović i Dejana Top model u vezi?



"Dejana i Vlada se dugo poznaju iz grada, izlazili su na ista mesta, a imaju i dosta zajedničkih prijatelja. Međutim, kad je krenula emisija ‘Top model’, u kojoj je Dejana učestvovala, njih dvoje su se naprasno zbližili", rekao je izvor blizak manekenki.

"Na jednom od susreta, razmenili su brojeve telefona, tako da su počeli intenzivno da se dopisuju, a usledili su i izlasci na kafe, piće, šetnja gradom. Nekako spontano je došlo do njihovog emotivnog spajanja. Jednom prilikom poljubili su se u separeu jednog noćnog kluba, posle toga sve je išlo uobičajenim tokom. Ipak, dogovorili su se da prijateljima kažu da je to bilo zezanje, odnosno, da nije ništa ozbiljno", ispričao je izvor.

Vlada je na temu veze sa Dejanom rekao: "Nemam komentar na tu priču. Poznajem Dejanu, čak smo radili nešto i zajedno. Nemojte o tome da pišete, nismo zajedno. Kad bude bilo nešto zanimljivo, javiću vam", rekao je.

Dejana je imala sličan odgovor ali je bila pomalo zatečena pitanjem da li je sa Vladom: "O bože, kako ste saznali? Istina je da se čujemo i viđamo, ali nismo zajedno. Ima vremena, za sad je ovako. Vlada je super dečko", izjavila je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>