Region

Svet

MC Stojan: Kseniji ću biti zahvalan ceo život

Marko Stojanović poznatiji kao MC Stojan, posle tragičnog gubitka svoje jako dobre prijateljice Ksenije Pajčin, odlučio je da se vrati na muzičku scenu i trenutno snima duet sa popularnom folk pevačicom Tinom Ivanović.

MC Stojan: Kseniji ću biti zahvalan ceo život



MC Stojan je u intervju za jedne dnevne novine rekao, da će Kseniji ceo život biti zahvalan, jer je zahvaljujući njoj danas poznat u svetu muzike.

"Nastavio sam da radim jer znam da me Ksenija Pajčin i sada podržava, kao što je oduvek otkad smo se upoznali. Sva vrata mi je ona otvorila jer pre nje niko nikada nije čuo za mene, ili, retko ko." Počinje svoju priču Marko i nastavlja:

"Ja sam imao tu jednu pesmu „Bičuj me“, koja se njoj jako dopala, i kada je Bane pitao da li bi snimila sa mnom duet, odmah je pristala. Neverovatna je bila, uopšte nije glumila zvezdu iako je znala da pesmom „Požuri“ koju smo uradili u stvari pomaže meni."

Marko ne krije da je presrećan jer ta pesma ima preko milion gledanja na youtubu i dodaje:

"Posle snimanja duetske pesme krenuli smo ja i Ksenija na zajedničke nastupe i tako je krenulo naše druženje. Međutim, nikada nije pričala ništa što se tiče emotivnog života. Izlazili smo zajedno ja, moja devojka, Ksenija i Filip i meni se činilo da je njihova ljubomora ista kao u svakoj ozbiljnoj vezi. Da se ikada požalila, sigurno bih joj pomogao."

Posle Ksenijine smrti Mc Stojan je uradio pesmu koju je posvetio svojoj prijateljici, ali nije hteo da je objavi. Međutim, na nagovor Ksenijine majke Ljubice i njenog brata, pesma je snimljena i polako pronalazi put do srca slušalaca.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>