Region

Svet

Kako su nekada izgledali "farmeri"

VIP takmičari popularnog reality show-a „Farma", uspeli su da nam za ovih mesec dana otkriju svoje vrline, mane, kako izgledaju bez šminke i kako se ponašaju u uslovima koji im do sada nisu bili poznati.

Kako su nekada izgledali



Mi vam objavljujemo slike na koje su i sami učesnici popularnog reality show-a zaboravili.

Marija Šerifović se  nije mnogo promenila od tinejdžerskih dana. Mada je kao tinejdžerka bila ženstvenija, ostala  je dosledna sebi.


 Fotografija  Zorice Brunclik pokazuje da je ova folk diva nekada delovala mnogo opuštenije i intresantnije, pre nego što je proglašena za kraljicu narodne muzike.
zorica

Maja Odžaklijevska, naša pop diva oduvek je plenila  glasom i stasom, ali nikada nije preterano brinula o svom imidžu.

maja

Miloš Bojanić nas vraća u doba kada repovi bili u fazonu, štrikani džemperi i košulje .Tu je i specifična poza sa rukom u kosi . Možda je to samo ostalo isto.

milos

Nekadašnji funkcioner SPS-a ostao je dosledan svom stajlingu od pre 30.godina, trodelno odelo i frizura sa zulufima. Raka je i tada bio ozbiljan, baš kao i sada na „Farmi".

raka

Fotografija poznatog bubnjara Ivana Fecea Firčija govori o popularnostijugoslovenskog rokenrola, kada je Firči bio u prvoj postavi muzičkih srcolomaca, pa nije čudo što tadašnja seks bomba Marina Perazić nije mogla da mu odoli.

firci

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>