Region

Svet

Veliki brat: Lažno nominovani Nemeš, Marijana i Brendon

Ukućani Velikog brata, Marijana, Nemeš i Brendon nominovani su u utorak uveče na javnim lažnim nominacijama. Njih troje su dobili najveći broj glasova od ostalih stanara. Naime, takmičari su ostali zatečeni nominacijama, ali VB im je još više otežao time što ih je poslao u dvorište gde je trebalo da odaberu sliku dvoje ukućana koje ne žele više u kući. Posle toga su morali da obrazlože zbog čega su nominovali baš tu osobu paleći njenu sliku.

Veliki brat: Lažno nominovani Nemeš, Marijana i Brendon



Na tabli koja je postavljena na uvid samo Velikom bratu takmičari su upisivali broj glasova koje su na kraju mogli da vide samo Nirmal i Soraja. Zbog bahatog ponašanja Nemeš je ostao bez mogućnosti da glasa jer je lomio po kući i pozivao ostale učesnike da u tome učestvuju. Bez obzira što su Soraja i Nirmal osvojili imunitet na dve nedelje stanari mogu i za njih da glasaju. Kada je VB otkrio stanarima ko je od njih nominovan, pozvao je Nemeša, Marijanu i Brendona u ispovedaonicu gde im je postavio par pitanja, ali im nije otkrio da je sve laž. Ipak, na Brendona su nominacije ostavile najjači utisak, a posebno Duškov glas.

"Žao mi je što nisam nominovao onog blentavog Duška – siktao je Brendon. - Koliko me je čovek iznervirao, a po ceo dan ide za mnom i davi me pričama, a sad me je još i nominovao. Ne mogu da verujem."

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>