Region

Svet

Slađana Delibašić otvara vrata svog doma na Lekinom brdu (Foto)

Pevačici Slađani Delibašić nije bilo lako posle razvoda i promene prezimena, Đogani koje je godinama bilo zaštitni znak grupe za koju je nastupala. Trebalo je da se ponovo dokazuje i na neki način iznova gradi samostalnu karijeru. Srećom, to joj je pošlo za rukom o čemu svedoči i njen luksuzno opremljen dom.

Slađana Delibašić otvara vrata svog doma na Lekinom brdu (Foto)





"Nedavno smo renovirali kuću. Mnogo vremena provodim u svom domu, tako da skoro sav novac koji zaradim ulažem u renoviranje životnog carstva. Najviše vremena provodim u prizemlju gde se nalazi dnevna soba sa trpezarijom. Obožavam da kuvam i nadaleko su poznati moji kulinarski specijaliteti. Udovoljavam svojim princezama i ljudima koje volim. Nekada kada sam bila u braku sa Đoletom znala sam da na njegov zahtev, u šest ujutru posle nastupa, kuvam pasulj. Ni sada mi nije teško da zbog voljene osobe u četiri ujutro kuvam jela po narudžbini", rekla je Slađa za magazin Helou.






Nakon rastanka sa bivšim suprugom pevačica se zajedno sa ćerkama preselila u iznajmljeni stan ali kada su se strasti stišale i rešili problemi u vezi sa razvodom i podelom imovine, na njen zahtev, Djole joj je ustupio kuću u kojoj su zajedno živeli, a za sebe zadržao druge dve. Sada u  svom lepom domu na Lekinom brdu pevačica uživa sa ćerkama Silvijom (21) i Marinelom (17).



Slađa je još istakla prednosti stanovanja u kući kao što su komoditet, mir, lepo uređeno dvorište. Kako ima mnogo prostora priuštila je sebi teretanu, saunu i veliki đakuzi koji je tu, kako kaže, iz hedonističkih pobuda. Pevačica je još istakla kako je veoma pedantna i da se sama brine o održavanju reda i čistoće u svojoj kući.


Izvor: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>