Region

Svet

Nemešova mama: Marijana želi seks i sa drugim stanarima u kući (Video)

Dok Nemeš i Marijana u kuči Velikog brata razrađuju plan o zajedničkom životu, Nemešova majka Nada Nemešević svoj bes zbog ove situacije izražava u svim  medijima. Sada se javila i u emisiju Pink TV-a Pozovi Velikog Brata.

Nemešova mama: Marijana želi seks i sa drugim stanarima u kući (Video)



"Nije lepo što ga iskorišćava već 40 dana. Da nema te situacije između njega i Marijane, vi ne biste imali o čemu da pričate", rekla je Nemešova majka i onda, onako usput, izvređala voditeljku Marijanu Mićić.

"Nisam izjavila da je Marijana pijandura, rekla sam da je alkoholičarka i iza toga i dalje stojim jer se po ceo dan u kući šeta sa nekim čašicama votke", izjavila je Nada i dodala kako je nije sramota, ali joj je "žao što je zbog jedne ovakve budalaštine kao što je Veliki brat dopustila svom sinu da si upropasti život".

"O Marijani nemam nijednu lepu reč i stojim iza toga da svakako neće živeti u Beogradu sa Nemešom, bar neće u mojoj kući. U to možete da budete sigurni. A hoće li njih dvoje živeti negde kao klošari, ukoliko on odluči u potpunosti da upropasti svoj život kad bude shvatio sa kakvom ženom ima posla tamo u kući, to će zaista biti njihova stvar, a ja ću se tek onda smatrati neuspešnom majkom"', izjavila je evidentno besna Nada napominjući kako "Nikola nije mamin sin".

"Marijana je pokušala da ima seks i sa drugim stanarima u kući Velikog brata", zaključila je Nada Nemešević pre nego što je voditeljka Marijana Mićić prekinula njeno javljanje i napomenula da produkcija Nemešu nije dala nikakvu ulogu nego je njegova veza sa Marijanom njegova lična odluka.

"Nisam majka, ali da jesam, prvo bih sačekala da moje dete izađe iz kuće, porazgovarala bih sa njim i tek tada davala intervjue i donosila sud o nekome. Ali, dobro, to je vaše pravo", zaključila je voditeljka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>