Region

Svet

Udaje se Aleksandra Jeftanović

Voditeljka Aleksandra Jeftanović će se na jesen će se udati za Aleksandra Saleta Švraka, sa kojim je već pet meseci u vezi. Aleksandrina jača polovina poznatija je javnosti kao bivši dečko Jelene Stožinić, a golupčići su se smuvali dok je manekenka boravila u „Farmi“.

Udaje se Aleksandra Jeftanović



Lepa voditeljka i Aleksandar otpočeli zajednički život, a podsećanja radi, Jeftanovićeva već ima jedan brak iza sebe sa rukometašem Ognjenom Kajganićem, koji već dve nedelje uživa u tajnoj vezi. Izgleda da je rukometaš Ognjen Kajganić baš slab na voditeljke. Nakon braka s Aleksandrom Jeftanović i veridbe s Marijom Kilibardom, pre dve nedelje uplovio je u vezu s Marinom Kotevski, voditeljkom emisije „Milica na kvadrat“ na TV Avala.

”Marina i Ognjen poznaju se više od dve godine. Viđali su se na raznim događajima, ali niko ne zna kad su se tačno smuvali. U razgovoru s drugaricama otkrila je samo da je on super dečko i da joj nije jasno kako su Marija i Aleksandra propustile takvu priliku”, navodi neimenovani izvor, dok Marina, koja je pre desetak dana bila u Grčkoj, gde Ognjen igra, ovu informaciju ne želi da komentariše:

 “Nikad nisam komentarisala svoj privatni život, tako da ni sad nemam komentar”, rekla je Marina.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>