Region

Svet

Severina otkrila kada se udaje

Da je život Severine Vučković nepredvidiv i da je Milan Popović uspeo da osvoji njeno srce posle samo jednog viđenja govori i podatak da će popularna hrvatska pevačica stati na ludi kamen u narednih godinu dana. Naime, venčanje mora da se desi pre njenog 40. rođendana!

Severina otkrila kada se udaje



Seve je otkrila da su njeni planovi da se uda dok je još u tridesetim godinama, a pošto ne želi da pravi razlike između srpskih i hrvatskih običaja, sve to će ujediniti.

Severina: Istina je, Milan i ja smo se verili
"Ja sam htela da rođendan proslavim skromno jer nije neki jubilej, a Milan je odlučio da to bude veće, glamuroznije i romantičnije. Ja dolazim iz skromne familije sa sela i meni je dovoljno nekoliko prijatelja i prijateljica da možemo da odemo na ćevape. Pošto sam otpevala pesmu “Lete mi, lete tridesete”, ispratiću ih za ovaj rođendan onako kako dolikuje i kako zaslužujem. S obzirom na to da mi je ovo 39. rođendan, znači da imam još godinu dana da uradim sve – udam se i rodim dete" - ispričala je Seve i otkrila po kojim običajima će se održati njena svadba.

"Kad smo se rodili, tada smo bili lepa zajednica, pa je kasnije bilo drugačije, dakle, mi smo stalno nešto sužavani i obeležavani kao neki odvojeni prostori. Srce ne zna i nema granice! Srce nema pasoš niti lični broj, tako da vam ja ne mogu reći ništa konkretno. Granice i odvajanje mogu dovesti do nekih stvari koje ne treba da se dogode. Ne treba odvajati već spajati i voleti se!"

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>