Region

Svet

Al Dino: Nikada neću pevati turbofolk

Aldin Kurić, alijas Al'Dino, završava peti album, koji bi trebao da se pojavi na tržištu do kraja ovog meseca.

Al Dino: Nikada neću pevati turbofolk



“Napravio sam devet pesama, od kojih su dve već dobro poznate publici - 'Srce se predalo' i 'Što me ne voliš'. Album za Srbiju i Hrvatsku objaviće verovatno 'City Records', kaže Al'Dino .

Od izlaska poslednjeg albuma prošlo je više od dve godine. U poslednje vreme Al'Dino se povukao sa muzičke scene. Ističe da je najveći razlog snimanje novog CD-a.

“Sve je u redu, samo sam dosta radio na novom albumu. U mom životu nema ništa posebno novo, osim da sam napravio svoj privatni studio, u kojem radim i novi material”, govori Al'Dino i dodaje da mu je kućni studio mnogo olakšao posao i oslobodio mu više vremena za porodicu. Pevač rodom iz Jajca sa pesmom "Srce se predalo" nakratko je odlutao od svog dobro poznatog stila.

“Samo s jednom pesmom odfurao sam i odmah se pričalo o tome. To je bilo da osvežim album, ali sigurno znam da nikada neću naginjati prema turbofolku. Mislim da na novom CD-u imam dobre pesme i nikada ne menjam mnogo originalni izraz, uz koji sam stekao određenu publiku. Radim ono što najbolje znam iako je teško prognozirati kako će publika prihvatiti moj novi material”, kaže Al'Dino.



Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Al Dino

Povezane vesti:


>