Region

Svet

Al Dino: Muka mi je od Bregovićeve muzike

Poznati pevač Al Dino nedavno je izjavio da mu je muka od Bregine muzike i da bi se najradije ispovraćao kada čuje neku njegovu pesmu.

Al Dino: Muka mi je od Bregovićeve muzike



"Znaš kako ti je to? Sretneš, na primer, Španca i kažeš mu „Džipsi kings“, a njemu se povraća na to, jer to nije prava predstava španske muzike. Oni su nama bili doživljaj španske i ciganske muzike, a tamo su niko i ništa, tamo je to šund i najgori flamenko koji je došao iz Španije.

Tako je i kod nas kad neko spomene Bregovića, to bi bila neka najgora predstava balkanske muzike. Bregin rad cenim isključivo iz onog vremena kad je bio u Bijelom dugmetu, a ovo posle... „Kalašnjikov“! Pa, to je perverzno! Pevati o „kalašnjikovu“ koji je ubio pola miliona ljudi, mislim" - ispričao je Al Dino.

Sa druge strane menadžer Gorana Bregovića Raka Marić, izjavio je u šaljivom stilu: "Pa šta ako peva o „kalašnjikovu“! Pobila je atomska bomba ljude u Hirošimi i Nagasakiju, pa nikom ništa. Brega je i tamo popularan. Ko je uopšte taj Al Dino? O čemu on peva? O koprivi! Evo, sav sam se naježio - rekao je Raka Marić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>