Region

Svet

Mika Kostić: Bojanić se čak ponosi time što ne zna šta je antisemitizam

Reagujući na prozivke Miloša Bojanića da je ona izazvala njegove rasističke i antisemitske izjave u rijaliti šou „Dvor“, pevačica Mika Kostić kaže da je u svom strahu Bojanić potpuno izgubio kompas.

Mika Kostić: Bojanić se čak ponosi time što ne zna šta je antisemitizam



 "Taj čovek se sasvim pogubio čim sad traži krivce među onima koje je vređao“, kaže mlada pevačica, i dodaje:

"Miloš ne oseća kajanje već strah, jer da mu je zaista krivo za ono što je izgovorio pred celom nacijom ne bi tražio krivca u drugima, već bi se izvinio istog trenutka kad je izgovorio svoje bljuvotine. On se čak ponosi time da nema pojma šta je antisemitizam, što je još veća bruka od one koju je izgovorio u Dvoru."

"To je isto kaokad bi se pedofil na sudu branio da nije znao šta znači pedofilija. I dok je na 'Dvoru izigravao Boga, sada ide okolo manji od crkvenog miša i izvinjava se na sve strane pričajući kako je mislio na Medlin Olbrajt i neke, po njegovim kriterijumima 'loše Jevreje'. A ime Medlin Olbrajt u rijalitiju nije pomenuo nijednom. Izvinjava se ne zato što to oseća, već samo zato što je shvatio da će, ako ima pravde i ako se ovo ne zataška morati svoj nos da zabode tamo gde mu i jeste mesto – na stubu srama!'“ Mika navodi da ona, ali ni ostali učesnici nijednom nisu terali Maju i Miloša da iskazuju svoje antirasne i homofobne stavove, niti da je Pink to ikad dozvoljavao: „ Pink sa ovim nema veze, jer ko je mogao da zna da će čovek koji misli da mu je bilo sve dozvoljeno izgovoriti tako odvratne stvari. "

"Niko ih nije vukao za jezik da vređaju homoseksualce i Jevreje, a to su uradili ne jednom, nego više puta, samo što to nije, na njihovu sreću išlo uživo kao te večeri koju Bojanić sad pokušava da falsifikuje! Ne bi me čudilo da na svoje suđenje kao svedoka pozove i Medlin Olbrajt. I na kraju, zamilila bih ga da se mene mane, jer za razliku od njega ja se bavim muzikom i imam jako puno obaveza oko svoje karijere i nekih lepih stvari u životu“, zaključuje Mika Kostić.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>